10hyvaasyyta_alasivu.jpg


1.png

Teemme asiat niin kuin on sovittu
Olemme toimineet alalla jo pitkään ja pääosin samalla porukalla. Asiakkaamme arvostavat tuttua henkilöstöämme sekä ahkeraa asennettamme. Meille on kunnia-asia, että työt tehdään niin kuin on sovittu ja asiakkaidemme prosessit toimivat häiriöittä.


2.png


Pidämme koneet käynnissä
Vahva ammattitaito on asiakkaillemme suurin syy valita SSG Pajaservice kumppanikseen. Osaavissa käsissämme koneet tulevat nopeasti ja kerralla toimintakuntoon. Ennakoivat huoltotoimet vähentävät yllätyksiä pitäen asiakkaan koneet tehokkaasti tuotantokäytössä.


3.png


Avun saa nopeasti
Meille jokainen asiakas on tärkeä. Sen vuoksi reagoimme nopeasti ja joustavasti kiireellisiinkin tarpeisiin. Venymme kiperissä tilanteissa, jotta tuotantokatkokset jäävät mahdollisimman lyhyiksi.


4.png

Tyytyväiset asiakkaamme ovat parhaat suosittelijamme
Kun homma toimii, kumppanuus kasvaa syväksi ja pitkäkestoiseksi. Asiakkaamme arvostavat osaamistamme ja luottavat meihin. Uskolliset ja tyytyväiset asiakkaamme tulevat useilta eri toimialoilta kertoen palvelumme ja osaamisemme tasosta.


5.png


Ratkaisemme ongelmanne kokonaisvaltaisesti
Tarjoamme asiakkaillemme kattavan palvelukokonaisuuden aina suunnittelusta ja valmistuksesta ylläpitoon, huoltoon ja korjaukseen. Monipuolinen kokemuksemme eri toimialoilta antaa meille valmiudet löytää toimivimmat ratkaisut myös erityistarpeisiin. Kun saat kaiken saman katon alta, hankinta on helppoa ja toteutuskin nopeampaa, kun koneen rakentaminen voidaan aloittaa jo suunnitteluvaiheen aikana.


6.png


Kone kuin kone, me huollamme ja korjaamme merkistä riippumatta
Saamme asiakkailtamme paljon kiitosta osaamisemme monipuolisuudesta. Olipa koneen käyttötarkoitus tai merkki mikä tahansa, korjaamme sen hetkessä ja myös pidämme sen toimintakunnossa. Kaikki tämä helposti ja kustannustehokkaasti yhdeltä ja samalta kumppanilta.


7.png

Meillä on halu oppia uusia asioita
Osaamisemme ja laitetuntemuksemme on poikkeuksellisen laaja, mutta aina välillä törmäämme myös meille vieraisiin koneisiin. Se ei ole meille ongelma, sillä SSG Pajaservice on täynnä oppimishaluisia, uteliaita ja fiksuja työntekijöitä. Otamme selvää, opettelemme – ja hoidamme koneet kuntoon.


8.png


Verkostomme ja hankintaketjumme ovat toimivia
Toimivat kumppaniverkostot ja luotettavat hankintaketjut ovat tämän päivän maailmassa edellytyksiä nopealle ja laadukkaalle palvelulle. SSG Pajaservicessä olemme panostaneet tähän jo pitkään ja olemme rakentaneet hyvän tukiverkoston ympärillemme. Se on yksi korkean asiakastyytyväisyytemme salaisuuksista.


9.png


Kerralla kuntoon ja koneet uudelleen käyntiin
Periaatteemme on, että työ tehdään aina huolella. Jos konetta avatessa havaitsemme muitakin kuin suunniteltuja huolto- tai korjaustarpeita, kerromme sen heti ja esitämme asiakkaan tuotannon kannalta parhaan ratkaisumallin. Näin varmistamme koneen hyvän toimintavarmuuden myös jatkossa, eikä uusia käyntejä tule turhaan.


10.png

Pidämme hyvää huolta omaisuudestanne
Konesiirtojen ja -kuljetusten yhteydessä hoidamme aina asiakkaiden laitteille vakuutuksen ikävien yllätysten varalta. Aina asiakkaammekaan eivät osaa tätä vaatia, vaikka kaikkien edun mukaista on, että riskit on huomioitu – kaiken varalta.

Asiakkaiden kertomaa

Referenssit.png