Konesiirrot ja teollisuusmuutot

Osaamme vaativat teollisuuden ja rakennetun ympäristön konesiirrot, teollisuus­muutot ja asennus­projektit

Siirtokalustomme avulla voimme siirtää yksittäiset jopa 40 tonnin painoiset koneet. Konelinjojen siirrot ja tehdasmuutot Suomessa ja muualla Euroopassa ovat osa toimintaamme. Asennamme koneet aina käyttökuntoon siirtojen päätteeksi.

Vuosien varrella meille on kehittynyt vankka ammattitaito konepaja- sekä elintarviketeollisuuden konesiirroista, kunnossapidosta sekä laiterakentamisesta.

Osaamme ottaa toiminnassamme huomioon elintarvikealan tarkat hygieniavaatimukset.

Ole yhteydessä!

Työturvallisuus­parannukset

Suunnittelemme ja valmistamme työturvallisuutta parantavia laitteita ja ratkaisuja työstökoneisiin ja automaatiolinjoihin.

Nostoapuvälineet

Suunnittelemme ja valmistamme erikoisnostoapuvälineitä CE-määräysten mukaisesti. Räätälöimme nostoapuvälineet nostettavan kappaleen käyttöympäristön mukaan. Asiantuntijoillamme on myös määräystenmukainen pätevyys nostoapuvälineiden tarkastukseen.

Teollisuus­vaihteet ja vesiturbiinit

Tarjoamme asiakkaillemme myös teollisuusvaihteiden sekä vesiturbiinien korjauspalvelua. Palvelukokonaisuutemme sisältää tarvittaessa vaihteen tai vesiturbiinin irrotuksen, korjauksen sekä uudelleen asennuksen. Korjaukset dokumentoidaan ja vaihteille tehdään koeajo korjauksen jälkeen. Lue lisää »

Pajaservice Oy pähkinän­kuoressa

Pajaservice Oy on konepajateollisuuden, prosessiteollisuuden ja voimalaitosteollisuuden yhteistyökumppani, jonka päätoimialuetta ovat koneiden ja laitteiden huolto ja kunnossapito sekä vikakorjaukset.

Palvelemme koko Suomen alueella!

Pajaservice

Pajaservice Oy
Teollisuustie 15
33860 PIRKKALA

© Pajaservice Oy | Teollisuuden koneiden ja laitteiden huolto ja kunnossapito | Tietosuojaseloste