TEOLLISUUS­VAIHTEET JA VESITURBIINIT

Luotettavaa Teollisuus­vaihteiden ja Vesiturbiinien Korjauspalvelua

Etsitkö ratkaisua teollisuusvaihteiden tai vesiturbiinien ongelmiin? Meidän erikoistunut palvelumme tarjoaa juuri sitä, mitä tarvitset. Me ymmärrämme, kuinka tärkeässä roolissa nämä komponentit ovat teollisuuden sujuvassa toiminnassa, ja siksi tarjoamme laadukasta korjauspalvelua, johon voit luottaa.

Palvelumme kattaa kaiken tarvittavan: aloitamme irrottamalla viallisen vaihteen tai vesiturbiinin, minkä jälkeen asiantuntijamme suorittavat tarvittavat korjaukset ammattitaidolla ja kokemuksella. Korjaustyön valmistuttua suoritamme huolellisen uudelleenasennuksen ja varmistamme, että kaikki toimii moitteettomasti.

Korjausprosessin aikana pidämme huolen siitä, että jokainen vaihe dokumentoidaan tarkasti. Lisäksi suoritamme korjatulle vaihteelle tai vesiturbiinille koeajon, varmistaen, että korjaus täyttää tiukimmatkin laatuvaatimukset. Voit luottaa siihen, että palvelumme palauttaa tuotantolaitteesi takaisin huippukuntoon, minimoiden seisokkiajan ja maksimoiden tuotannon tehokkuuden.

Ole yhteydessä!

Pajaservice Oy pähkinän­kuoressa

Pajaservice Oy on konepajateollisuuden, prosessiteollisuuden ja voimalaitosteollisuuden yhteistyökumppani, jonka päätoimialuetta ovat koneiden ja laitteiden huolto ja kunnossapito sekä vikakorjaukset.

Palvelemme koko Suomen alueella!

Pajaservice

Pajaservice Oy
Teollisuustie 15
33860 PIRKKALA

© Pajaservice Oy | Teollisuuden koneiden ja laitteiden huolto ja kunnossapito | Tietosuojaseloste